Få professionel hjælp til akut kloakproblemer

Hvad skal du gøre?

Ring til Herlev Kloakservice på telefon 44 91 92 93 og snak med en af vores medarbejdere som besvarer telefonen. Sammen finder vi ud af hvad dit problem er og vi kommer og løser det.

Kloakservice når du skal bruge det.

Privat

Herlev Kloakservice udfører kloakarbejde for privatkunder i Herlev og omegn. Konkurrencedygtige priser og god service kendetegner vores arbejde, og ingen opgave er for lille eller for kompliceret. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Erhverv

Herlev Kloakservice servicerer store som små erhvervskunder i Herlev og omegn. Vi tager os af alle typer opgaver inden for kloak og afløb og rådgiver gerne i forbindelse med nybyggeri. Mange års erfaring og effektivt kloakarbejde er vores varemærke, og vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på en opgave.

Specialopgaver

Herlev Kloakservice tager sig af specialopgaver inden for kloakarbejde i Herlev og omegn. Mange års erfaring kombineret med altid opdateret viden omkring det sidste nye inden for branchen giver den rette baggrund for at løse særlige opgaver. Kontakt os og få en snak og et uforpligtende tilbud.

Prisliste

Højtryksspulevogn

Rensning af gulvafløb, toilet, køkkenvask, faldstammer, diverse brønde og kloakledninger

848,00 pr. time

Vandafgift

65,00 pr. m3

Rodskæring tillæg

268,00 pr. time

Totalrens af køkken & WC faldstammer

550,00 pr. lejemål

Industrislamsuger

Slamsugning af fedtudskiller, toilettank, septiktank mm.

1096,00 pr. time

TV-Inspektionsvogn

TV-inspektionsvogn

1040,00 pr. time

Alle priserne er ekskl. moms og eventuelle udskiftningsdele og min. 1 time som beregnes fra udkørsel til hjemkomst.