Medlem af Danske Kloakmestre

Få professionel hjælp til kloakken
Som medlem af Danske Kloakmestre få du kvalitetsarbejde med garanti

Et medlem af Danske Kloakmestre sikrer sine kunder via en ordentlig garantiordning med dækning på op til 50.000 kr. ínkl. moms – UANSET BYGGERIETS STØRRELSE!
Garantiordningen dækker eventuelle tab som følge af mangelfuldt arbejde udført af et medlem af Danske Kloakmestre på kundens ejendom.

Ved klagesager henvises til byggerietsankenævn:

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106
1358 KBH K
Info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

Få professionel hjælp til kloakrensning i Herlev og omegn

Bestil en kloakrensning hos Herlev Kloakservice. Vi har mange års erfaring og et team af fagudannede og dygtige medarbejdere. Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille, så ring og få et uforpligtende tilbud, når du har brug for kloakrensning.

Herlev Kloakservice kommer, når du har brug for det, og vi rådgiver gerne om eventuel udskiftning af eksisterende installationer. Hyr en professionel kloakservice, når det bare skal fungere. Herlev Kloakservice – kloakservice når du skal bruge det.

Vi garanterer

Hos Herlev Kloakservice tilbyder vi altid kvalitet.

  • Vores arbejde er effektivt og grundigt.
  • Vores faguddannede medarbejdere gennemgår løbende efteruddannelse.
  • Vi garanterer kort sagt kvalitet.
  • Alle medarbejdere er faguddannede.

Pris

Hos Herlev Kloakservice tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser. Vi giver selvfølge gerne et tilbud på alt kloakarbejde.

Kvalitet

Erfarne medarbejdere, der altid er opdateret inden for det sidste nye, og kun de bedste materialer. Vi ved, hvad vi taler om, og vi rådgiver gerne til det bedste valg.

Kvalitet hos Herlev Kloakservice handler om et godt stykke arbejde – hver gang.

Service

Vi tror på, at et realistisk tilbud på både pris og tid er det bedste grundlag for et givtigt samarbejde. Hos os er en aftale en aftale, og vi tror på en god dialog både før, under og efter en opgave. Hos Herlev Kloakservice møder du professionalisme og god service fra start til slut.